Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Otakt är Världens lön



Hade inget från början
Längtade så, satt där och svalt

Nu äger han allt
är mätt och däst

Sitter där. En av världens
främste Miljardär.

Högst upp i Världens största Torn
Ser bara ned, dagarna i ända

Det känns så ensamt
futtigt och kallt

är honom intet
av värde. ..

Och bara detta enda
som väntar på honom

Tomhet

Reflekterande bland
blånande spegelglas


Bortom evigheten.

Sin egen korta lyckliga
Barndom trots allt
i all sitt armod

Som han aldrig kan komma
Ifatt och ge igen till de som
Gav honom allt det de hade
Och mer därtill. ..










Fri vers av Sefarge VIP
Läst 384 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-02-21 00:08



Bookmark and Share


  Valter Örn VIP
när det inte ens är roligt medan det varar och man har resurser; ja då är det verligen pyton!
2015-02-23

  Marita Ohlquist VIP
Bra budskap i texten!
2015-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP