Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Många, långa och utvecklat invecklade tankevurpor - fler än vad detta synnerligen mångbottnade flöde låter dess läsare ana ...


Blåsippan uti sin backe snart står ...

... Skänker oss hopp
om ännu en vår ...

... också i år ...

Men väcker jämväl
en stilla undran
över kommande år ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-02-21 09:03



Bookmark and Share


  Lena Renman
Ja så sant som du skrivit det, en oro där i bakhuvudet.
2015-02-22

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, visst skänker de oss hopp, vårblommorna...och tankar om framtiden...
2015-02-21

  Ingrid Trolle
Vacker tanke om
den älskliga lilla
blåsippan som man
numera fått fridlysa.
Visst väcker den många
tankar.
2015-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP