Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Våra hjärtan. Bild Google


Våra hjärtan vilar inte.

Ett hjärta vilar aldrig.
Vindarna blåser motvindar
i min sjukdom.
Varma vindar i våran kärlek
och i våra hjärtan som aldrig
vilar.
Vindar fyller våra hjärtan
att kunna älska i kommande
dagar så länge vi lever.
Vi lever för varandra en
varm kärlek som är i våra
hjärtan.
Som bevis utav vår kärlek
till varandra.
Och varma kärleks vindar
fortsätter att blåsa som en
hyllning till livet.

MaRit MaRitza LöfRoos




Fri vers av MaRit MaRitza LöfRoos
Läst 204 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-02-22 10:04



Bookmark and Share


  Lynx63 VIP
Underbart skrivet TACK!
2015-02-23

  M M Mannheim VIP
Fint beskrivet med fina ordsammansätning som gör dikten vacker. Vindar som blåser liv i dikten som i den som läser.
2015-02-22
  > Nästa text
< Föregående

MaRit MaRitza LöfRoos
MaRit MaRitza LöfRoos