Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rockad i krämpor.




Dr.Tottendahl

Kan
ställa sig utanför din port
med sin vagn av medikamenter

Bota alla dina krämper
Bort med dem han far

Men han är som Havet
Ger och Tar.
Den gode Dr.Tottendahl

Ersätter dem med annat
av lindrigare sort

Som Du kan klara av.

Den Pensionerade
Vaktmästarens Gikt

Med Fru Brusenhjelms kval

Så om Du nappade
på denna Dikt.

Bort med det gamla
och något nytt Du fick

För det är Dr.Tottendahls plikt
Att åka runt.Med sin vagn
och byta krämpor.


Mellan alla oss andra.





Fri vers av Sefarge VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-02-22 13:30



Bookmark and Share


  gunnnar nylund VIP
Skulle nog vilja byta bort lite krämpor,
har du telefonnumret till Dr Tottendahl.
Jobbar han på Ackis i Uppsala??
Fast han jobbar väl kanske för läkare utan referenser.
Kul!! Vetja!!


2015-02-22

    Elisabeth Nilsson VIP
Roligt och tänkvärt diktat!
2015-02-22

  Marita Ohlquist VIP
Bra skaldat!
2015-02-22

    ej medlem längre
Bra som fan!
2015-02-22

  KattenKin VIP
Gud borde gå kurs hos honom.
2015-02-22

  KattenKin VIP
Tycker om Dr.Tottendahl,
att ge det man klarar av.
Sympatiskt och sött på
schysst vis!
2015-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP