Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek




Guds kärlek är som elden glöd
Guds kärlek är som stora vatten
strömmar kan inte dränka den
Guds kärlek spränger vetekornet
i jorden
för att det ska växa upp
och ge rik skörd

Guds kärlek har öppnat dödsriket
Guds kärlek är stunden
då Människosonen förhärligades
Guds kärlek är upphöjd i evighet
Guds kärlek är en öppen famn
Kommen till Mig, alla





Fri vers av Maria T
Läst 228 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-02-22 13:36



Bookmark and Share


  walborg
Stark gränsöverskridande nåd
2015-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Maria T
Maria T