Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Plocka inte upp

Som om vi kan bestämma
Vi huldra mammor
Om sönerna växer på längden
Och bredden
och springer
Bort från oss i Nikeskor
Lyser de orange som
Lanternor
Stjärnor
Och de söta små flickorna
Som helst vill bli med barn
Och få matkassarna inburna
Helst maten lagad
Och lagd in i munnen
Men hon var söt
Och pratade ett språk

Skrattade och pratade
På sitt språk
Och svor inte
Som Svärmodern
Modern svärmoder
Svärmmodern
Som inte plockar upp
Svärmar
Som skenande hästar
I Hyde Park

Det var kul att se henne
Bär gärna upp hennes kassar
Och lägg in maten i munnen
Bli lycklig
Som de skenande hästarna
I Hyde Park
Plockar inte upp längre

Bli bara lycklig
I lysande Nike
Och rödhårig flicka
Med annat språk






Fri vers av Sommarina VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-02-22 18:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sommarina
Sommarina VIP