Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bokstavsdikt S


S

Tittar i spegeln
det syns ingenting
Sorgen är instängd
Många tror jag är stark
I själva verket mycket sensibel
ibland på gränsen till sammanbrott
Orden kan stocka sig
Svårt att samtala om vad som sker




Fri vers av Ebbapunkt
Läst 259 gånger
Publicerad 2006-04-11 20:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ebbapunkt