Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
'Vi päron, vi flyta', sa svinskiten (Bild lånad från Google)


Elitsniglar.se

 

Elitsniglar.se
Ett eget kotteri
Någonting att tillbe
Och fint att vara i
när din akilleshäl
är att du saknar själ
Här kan en dryg mollusk
få vältra sig i snusk
bak dyrbart draperi

Elitsniglar.se
De glider så elegant
i snigelslem Mach III
Så håll dig på din kant
om du vill slippa klet
från deras toppsekret
Nej försök inte bräcka
deras fala toppsnäcka
som kråmar sig så grant

Elitsniglar.se
håller stilen när de dör
När kocken i sitt esse
gratinerar dem i smör
känner du vitlöksstanken
Och slås helt lätt av tanken
att inga minuter i rampljuset
Eller anor i Riddarhuset
kan dölja deras odör

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Solitaire VIP
Läst 617 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2015-02-23 00:15



Bookmark and Share


    Balans
Stor risk för inavel...
2015-03-01

    tramp
extra långsamma och slemmiga då alltså ? :-)
2015-02-24

  ResenärGenomLivet VIP
Hmm...så du har också reagerat på den reklamen...bra skrivet...
2015-02-23

  Järnkatten
Ja, det stinker verkligen av utarmad människosyn och kotteri, väl skaldat!
2015-02-23

  KattenKin VIP
Träffande!
2015-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Solitaire
Solitaire VIP