Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En uppmuntrande tanke till alla som behöver!

Jag skriver till alla er som känner er illa till mods,
till alla er som sitter och grunnar på meningen med livet,
till alla er som tycker att livet oftast är orättvist,
till alla er som inte tror er se någon utväg ur problemen,
till alla er som våndas och inte vill längre...

Jag har varit där jag också, varit på väg att ge upp,
bara sett alla svarta moln som tornat upp sig framför mig
som en svart ogenomtränglig massa...
men någonstans i denna svarta massa fann jag ett litet ljus
som trängde sig igenom och träffade mig rakt i hjärtat,

lös upp mitt inre, och fångade alla svarta tankar och ideer
omgärdade dem med ett ljus som var omvälvande och fantastiskt,
kvävde mörkret sakta men säkert, och spred en ljuvlig känsla
i hela mitt inre, jag kände mig lätt och nästan euforisk...
och den lilla ljusstrålen kallas SJÄLVBEVARELSEDRIFT!

Jag är unik, det finns ingen som jag.
Jag vill finnas och jag skall finnas så länge JAG kan styra livet,
det är inte livet som skall styra mig, det finns allt för mycket
att uppleva och så mycket att ge,
så kära alla ni som känner som jag kände...
räta upp era ryggar, blicka framåt för ni är UNIKA!




Fri vers (Fri form) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-02-23 10:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tack för dina ord!
2015-02-23

  stig wikman
Ett sådant ljus
gör underverk .
Jag har ett själv.

KRAM Å STOR APPLÅD.
2015-02-23

  Lars Hedlin
Mycket bra framfört..kram
2015-02-23
  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP