Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtesorg

När han gått
Så tog tomheten tag
Hjärtat föll ner i magen
Och magen tog emot hjärtats tyngd
Som de bästa vänner håller om varann
Fick magen hålla om hjärtat
Hjärtats längtan och sorg
När han gått
Kom den tassande
Separationen
Och orättvisan
När två vill
Vara tillsammans och ihop
Limmade och fogade
Limträbalk
Vår kärleksbräde




Fri vers av Sommarina VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-02-23 22:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Stark text om en känsla som känns igen väl..
2015-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Sommarina
Sommarina VIP