Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Änglabarn

 


Hon blev ditt änglabarn

den lilla...

mjukt omfamnad av kärleksvärme
i ovisshetens stund

Hon var en gudagåva
en underbar skänk från ovan

vars ljuvlighet himmelen så plötsligt
ej kunde vara utan


ett änglabarn




Fri vers (Fri form) av Alysse VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-02-24 00:17



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så fint,,,,
2015-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Alysse
Alysse VIP