Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

var god dröj.

jag hinner bli
gråhårig innan
jag är framme

jag startade på sextionio
och är nu på tjugo

fjorton, tretton, elva, elva, elva, nio, fem,tre ,tre ,tre, två,
ETT.

 

©Februari 2015




Fri vers (Fri form) av Celticgirl VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-02-24 19:00



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Utmärkt tillfälle att träna sitt tålamod!

2015-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl VIP