Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom in i min värld

När handen varm och bred
Håller runt nacken
I vinkeln just vid kindkotorna
Som vackrast just i det ögonblick
Där likt en kameralins
Zoomar blicken in halsen
Förmågan att förena
Känsla
Som att vara vackrast
Vackrare än allt annat
Lycklig som kärlek stor
Känslor spridda strålar ut
Likt blodets pumpande genom kroppen
På sammetsoffans mjuka plymer
Med den varma breda handen
Kupad
Halsens känsliga rundning
Andra kvällen i rad
Kom in i min värld




Fri vers av Sommarina VIP
Läst 332 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-02-24 21:00



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Varsamtsvackert och inbjudande!
2015-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Sommarina
Sommarina VIP