Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lånat de 2:första raderna från en sång text.


*Din*Stund*på*Jorden*



En Liten Tid vi Leva Här

Med Mycket Möda och Stort Besvär

Så Sant Så

Njut av Ditt Liv Nu

Ta inget för Givet

25/2-15 Av*i.Åberg














Fri vers av Irene Åberg
Läst 209 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-02-25 09:49



Bookmark and Share


  Johan-70
Kloka ord Irene. Sant.
2015-03-03

    ej medlem längre
Klokt skrivet!
2015-02-25

    Dan Myrbeck
Kloka ord
till alla på
vår jord.
2015-02-25

    ej medlem längre
Ja, inga dystra miner skall få dra med oss!
2015-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Irene Åberg
Irene Åberg