Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nått annan om någo/t/n


i det rödmörka

det fanns mer, i det inramade rödmörka ansiktet
som såg
mer eld, mer begär
ett ja inte kunde motsvara.
i andra tider, i andra världar
hade ja kunnat vara mer
än en blöt tändsticka
emot tändarplånsläppar.
kanske var det som med
handen på kokplattan
ögonblicket av tvekan innan elden
når kroppen
överrumplad av förnimmelser
av närhet, det fick mig att hymla.

en blöt tändsticka är en obrukbar tingest.




Fri vers (Fri form) av Anders Johan Borgström
Läst 190 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-02-25 18:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders Johan Borgström
Anders Johan Borgström