Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gengångaren




Anatoliens vindar blåser hårt
snål är deras Människo tro

vill tvinga dig tänka
endast deras tankar.

I Guds namn.

Granatäppel
Buskens taggar
Har stuckit dig

Det gjorde så ont

Men gudomlig var
dess saft du druckit

Du vandrar vidare. ..
för att inget skall kunna

komma emellan och
Mörda frihetens Gud
inom och utom dig.

Den har inget mänskligt namn
svävar bara fritt bland Molnen.







Fri vers av Sefarge VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-02-26 13:15



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
bilden du skänker
är

vacker
2015-02-27

  KattenKin VIP
Precis! Min tro liknar din, du beskriver den fint i sargade toner!
2015-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP