Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögon ännu i kärlek

Lilla gamla mor
På allra mjukaste
Madrassen
Ligger du bra
Nej
Du vill inte längre ligga
Du vill inte längre sitta
Du vill inte längre äta
Du vill inte längre dricka
Förödmjukad
Att bli duschad av en man
Du gick inte med på
Men håret blev rent
Lilla gamla mor
Du gick med på det

När nittio år passerat
och blivit ytterligare ett
På bästa mjukaste madrassen
Med diadem av pärlor i ditt hår
Lilla gamla mor
Vad säger dina ögon
De söker inget mer
Tunga lock av trötthet
Stelnad och öm
du är trött av livet
Eller är det som du säger
Bara för att du vet
På mjukaste madrassen
Vill du inte leva mer









Fri vers av Sommarina VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-02-26 22:17



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Berör mig..
2015-03-12

  Irene Åberg
Hej*
Ja Mamma*Var Det*BÄSTA
för oss ALLA*Sorgligt*
Sänder all min Empati*
Sympat*med Hjärtat*Kram
2015-02-27

  Wolf Wallström
Hon har iallafall bevarat kärleken.
2015-02-27

  lila fjäderblomman VIP
ja lilla gamla mor...alla kommer vi dit, pratade precis med min sambo om hur förnedrande o ovärdigt slutet för oss människor kan vara.
2015-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Sommarina
Sommarina VIP