Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fullkomligt likgiltig för omvärldens vedermödor vilar katten


Fullkomligt...

 

...värdelös
Så löd hans bistra ord
Jag kände hur blodet frös
I väntan på minst ett mord

När dammet hade lagt sig
Och solen stod som lägst
Då låg där framför mig
En nyss författad text

Ja se, ordens herre på täppan
Sätter gärna sitt ljus under skäppan...




Bunden vers (Rim) av Solitaire VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-02-28 21:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Solitaire
Solitaire VIP