Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En fullkomlig plats.

Jag drömmer om en plats på jorden där alla jag älskar finns
en plats där träden växer lummiga och höga
blommor i alla upptänkliga former och färger,
en plats som fylls av rogivande dofter från naturliga källor
vatten som porlar fram i en aldrig sinande bäck
vi talar alla samma språk med en sjungande betoning
och vi lever och andas kärlek och frid,
ja freden har lägrat sig
och det finns inget mer att önska sig!

Jag vet, detta är en Utopi men låt mig få drömma!




Fri vers (Fri form) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-03-01 12:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En kompis till i din dröm
2015-03-21

    snöö
Drömmar är underbara
2015-03-20

  stig wikman
VACKERT ANGELA.
Där skulle jag också
vilja vara.

KRAM.
2015-03-01

  Lars Hedlin
JA håll drömmarna levande! Kram <3
2015-03-01
  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP