Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oändlig nåd



När jag frestas av det onda
och vill vandra min egen väg
lär mig förstå
Du måste gå till Jerusalem
för min skull
du måste lida mycket
i mitt ställe
Du måste bli dödad
för mina missgärningars skull

Du blir uppväckt på tredje dagen
för att jag skall få leva
Dina tankar är högre
än mina tankar
Jag kan inte förstå
men jag anar
av nåd
oändlig nåd




Fri vers av Maria T
Läst 348 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-03-01 12:51



Bookmark and Share


  aol
Man känner tröst
2015-03-22

  Michaela Dutius
Hög igenkänningsfaktor.
Tack Maria!
2015-03-04

  ßluie VIP
Det finns förtröstan, definitivt kärlek.
I det stora en ok dikt.
Jag har dock svårt för att du stänger dig själv ute.
2015-03-01

    ej medlem längre
Fint diktat om tänkvärda sanningar!
2015-03-01

  objekt3
shit selma mena gränsla gåsen och dyk i tusensjöars tusen en ökenstränder ?
2015-03-01

    Annika J
Fin skildring av mötet våra missgärningar -Guds nåd!
2015-03-01

  walborg
En bottenpunkt i livet ligger just här - tack för underbar text
2015-03-01

  M M Mannheim VIP
Med sanningen för allas väl. Underbart skrivet!
2015-03-01

  Marita Ohlquist VIP
Förtröstansfulla ord som avslut!
2015-03-01

  Larz Gustafsson VIP
Titus 2:11-12
En underbar och väldigt viktig uppmaning du för fram här, Maria.
Bokmärkning är en självklarhet.
2015-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Maria T
Maria T