Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LÅNGKOK


Man har vardagens
alla ingredienser.
Motton
Filosofi
Erfarenheter
Lärdomar.
Lägger i allt
i livsflödets juice.
Kryddar med
musik.
Allt man gillar.
Sin själ.
Rör sedan om det
med trons slev.
Låter det sjuda länge.
Doften sprider sig.
Vartefter
tiden går
läggs saker till.

Styrka och smak
blir den sak
som fyller livets
huvudsak.

Att ens liv
värmer och gör
gott
till alla
som vill
smaka.

Ett mättat liv
är ett
i rättfärdighet
inrättat liv.




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 221 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-03-01 19:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar