Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara ord

Utan närhet
Men i
Spänning
Förväntan
Och i kittlande
Fantasi

Stilla
Undrar jag
Igen
Överlever längtan

I klingande sms
Drömmer vi bara
Nöjda leenden går till sängs
Låtsaspussar
Okyssta läppar
Bäst före sanningens möte

Besvikelsen är svår att svälja
Längtar
Och
Vi sms:ar vidare
Hoppet består

Överlever det ouppnådda paradiset
Perfekta
I
Sms






Fri vers av Sommarina VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-03-01 23:12



Bookmark and Share


  Ronny Berk
bara ord är inte så bara; en text som förmedlar en känsla av längtan, ja !
2015-05-07

  Magdalena Eriksson VIP
Ja överlev för tusan.
skriv så ändaste in i nästan.
tack för text.
2015-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Sommarina
Sommarina VIP