Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett under har skett

Jag hör en röst i mitt sinne
den säger: du vet vad du måste göra

men av någon anledning
vill jag inte lyssna på de orden,

mitt hjärta stretar emot och det gör ont
det säger sig självt vad som är bäst att göra

men jag förnekar, gömmer, bortförklarar
varför är det så svårt att göra det rätta,

är det en medfödd brist jag besitter
eller är det något som jag måste gå igenom

för att bli den starka människa alla tror jag är,
eller är jag ändå stark i min svaghet?

Jag är nog det...stark i min svaghet
de orden ligger bra i munnen, och sinnet säger Ja

och för en gångs skull så är mitt hjärta enigt
med mitt sinne... ett under har skett!

JAG ÄR ENIG MED MIG SJÄLV!







Fri vers (Fri form) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 287 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-03-02 10:22



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Det är svårt när förnuftet och hjärtat inte talar samma språk!
Underbar slutrad.
2015-03-02

  Lars Hedlin
verkligen bra där...Bejaka alla känslor! kram
2015-03-02

  Onomatoprofet VIP
alla borde vara starka i sin svaghet
2015-03-02
  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP