Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Söker ferbrilt efter Orden som flytt

Månen
har kommit och gått

Lyst sitt silversken
över orden som rymt

Ord som runnit
genom mina fingrar
som sand

Orden som undflydde mig
när jag blivit en av De stora
Efter att jag slutat prata om stjärnor och under

När mitt liv blev politik och vetenskap
tappade jag orden
som nyttjas för att måla drömmar


Allt jag vill är att bli liten igen
för att jaga orden som inte längre vill vara min vän
med kompass och hov


Hitta mitt lilla jag
som finner ord att älska med
under månskenet




Fri vers av Dagsmara
Läst 378 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-03-02 13:52



Bookmark and Share


  stig wikman
Jag hoppas du finner
stjärnorna igen .
Mina egna favos inom poesin.

KRAM FRÅN DALARNA .
2015-07-24

  Quasimodo
Ett fint uttryck för ordens nödvändighet och möjlighet!
2015-07-22

    ej medlem längre
Fint målat.
2015-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Dagsmara
Dagsmara