Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden läker alla sår

Tiden läker alla sår

Klockans tick plåstrar mina armar
Så jag väntar
Vankar
Låter hjärtat blöda

För tiden bandagerar

Blundar
Låter mig förloras i tidens tröstande omfamning

Vaknar
Klockans armar faller




Vad gör jag
med ett brutet hjärta
om tiden
står stilla?




Fri vers av Dagsmara
Läst 462 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-10-04 14:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dagsmara
Dagsmara