Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som en sten i strömmen




Som en sten i strömmen
Delar jag vattnet som målmedvetet forsar mot horisonten
medan jag hopkurad bara kan stålsätta mig för dess kraft
avundas dess frihet att lekfullt utforska nya världar




Fri vers av Dagsmara
Läst 408 gånger
Publicerad 2015-11-20 13:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dagsmara
Dagsmara