Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är så kliché att vara ledsen


Begraver klichéerna

Begraver mina klichéer
under leenden
i flaskans botten
mellan sidorna i böckerna som klamrar sig fast vid mig
bakom glittrande rop på hjälp som fastnar i halsen

Låtsas att jag inte är en kliché
En historia berättad tusen och åter tusen gånger
Så jag skrattar
pratar
ler
gömmer mig
gräver
djupare

Begraver mig

Tillsammans med mina klichéer
under ursäkter om förkylningar
i mina hörlurar
mellan noterna som låter mig dansa även om kedjorna rasslar

Begraver mig för mig själv
Bakom världens vanligaste kliché









"Jag mår bra"




Fri vers (Fri form) av Dagsmara
Läst 383 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-09-28 12:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dagsmara
Dagsmara