Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är inte långt kvar nu, men jag kommer alltid minnas han som är och alltid kommer vara min farfar, blodsband eller ej


Sjunger om dina fåglar

Darrade mina händer
där jag förde orden framför dig
för din skull

Skakade mina knän
när jag sjöng om dina fåglar
i hopp om att se en glimt av igenkännande
i ögon som sett tillräckligt många år

Vädjade mellan orden om fåglar
dig att stanna här

Fåglarna flög obemärkta
Hoppets låga slocknade

Men jag tackar
för din sista jul




Snart nog hör du dina fåglar




Fri vers av Dagsmara
Läst 350 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-01-20 18:22



Bookmark and Share


  stig wikman
Underbart
skrivet om sorgen.

KRAM Å APPLÅD
FRÅN SW.
2016-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Dagsmara
Dagsmara