Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trötta nattmetaforer


Allteftersom livets klor river djupare
tröttnar jag allt mer
på nattmetaforer
om skymningar och demoner
om solljus som i slutändan skingrar mörkret
om drömmarna som aldrig var mer än ogrundat hopp


Strövar istället närmare
ordlösa läppar och bottenlösa vinkrus
för att trösta
det svarta hålet i bröstet
som inte längre kan plåstras om
med trötta nattmetaforer




Fri vers av Dagsmara
Läst 359 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-08-08 08:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dagsmara
Dagsmara