Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inga frågetecken.


Hör du hur vindarna vänder


Hör du hur vindarna vänder

Känner du dem mot din kind

Räknar du fortfarande fåglarna
i hopp om att du en dag
ska finna din


Hör du hur vindarna vänder
från ditt luftslott

Kommer du någonsin igen
låta dem smeka din kind


Kan du se fåglarna
från din plats bland molnen
dit du i förtid bönat ditt sinne


Jag ser din kropp
bli smekt av vinden
som bär med sig din själ
låter den rida din fågel
till ditt luftslott

Lämnar mig
med ditt skal
och en fråga
om vinden





Fri vers (Fri form) av Dagsmara
Läst 404 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-09-02 20:54



Bookmark and Share


  stig wikman
Vacker
och
sällsam poesi .

NJUTBART .
( bokmärker )
2015-09-03

  Sonja Sidorow Lapington
Så vackert kära nya diktarvän...så vackert diktat
2015-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Dagsmara
Dagsmara