Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I will always have a thing for moonlight


Bakom Månskensfasaden

Len månskenshy
under bläckfläckade fingertoppar
Inga bevis
bara viskande hemligheter
bakom månskensyta
utan tårar att spräcka den
gror ärren
där de inte syns
Sliter köttet
River djupa fåror
i en själ
som aldrig berörts av månskenet




Fri vers av Dagsmara
Läst 322 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-03-02 14:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Gillar ditt målande språk om man kan beskriva det så. Gillar även ditt djup i dina ord, bra skrivet
2015-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Dagsmara
Dagsmara