Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara hålla emot!

Vilka motgångar som än
emot oss slår
men vårt hopp
aldrig når eller på rår
vi väl stärkta bara vidare går!




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-03-02 18:00



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Hoppfullt!
2015-03-03

  Lars Hedlin
Jätte bra skapat!
2015-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt