Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad är


Dekadens?

Man står vid ett badkar

Fulöl i ena handen

Med mera, osv




Bunden vers (Haiku) av Federico Romano
Läst 245 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-03-02 18:14



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Starkt ....bedövad känsla
2015-03-03

  ResenärGenomLivet VIP
Den bilden sa mycket...tragiskt...
2015-03-02

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Handlar de där om konsten att drunkna i öl eller i ett badkar ?
2015-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano