Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svarta ögon

jag Gillar inte
att jag inte gillar
att se dig
ibland struntar jag i mjölken
Du sitter där med hålig blick
mitt på trottoaren
Jag ser dig
men jag ser dig inte
jag känner
men jag känner dig inte
Dina ögon är mörka

Olusten klistrar sig hårt i bröstet
Tunnaste tunn är din filt
Blek som benporslin från Kina
Skor knastrar förbi i asfalten
Bara låta det flyta på
och gå vidare
Jag gillar det inte

Jag säger hej
men jag känner dig inte





Fri vers av Sommarina VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-03-02 18:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sommarina
Sommarina VIP