Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ser att


Många Kvinnor Spelar Spel

Damerna syns in the game

Har dom inget annat för sig

Då addar vi dom




Bunden vers (Haiku) av Federico Romano
Läst 306 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-03-02 18:23



Bookmark and Share


  Sommarina VIP
Ha ha
2015-03-15

  lodjuret/seglare VIP
Du må vara femtiotvå, som en kortlek utan jokrar, men du ser ut som sjutton och skriver som om du vore fjorton... Hundrafjorton alltså.
2015-03-06

  Federico Romano
Jag menar att dom spelar spel på nätet på riktigt, sen att dom spelar få vara..
2015-03-05

  Lars Hedlin
JA precis en sanning av många...
2015-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano