Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väntan.

Jag stannar här
tills smärtan ebbar ut
och ingenting känns mer.

Tills vinden för mig framåt
och regnbågen visar
nya vägar

Jag kan vänta
på frid
så länge som behövs

En dag kanske jag dör
innan jag ens var lycklig
men jag gav i alla fall inte upp hoppet

om något.




Fri vers av nattfjaeril
Läst 104 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-03-02 19:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nattfjaeril
nattfjaeril