Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Cybergenerationen? Brickor i spelet mellan nätägarna och trolljägarna, uppfyllda av tomheten, utarmade på verklighetens substans


Lovealike


Tillgång och efterfrågan
Avsaknaden av förmågan
Att älska och älskas
För sin egen skull
Se bortom gods och gull
Ersätts torftigt av
Bilder, kommentarer
Gillar när jag har er
Bekräftelse på att jag finns
Även om jag vet
Att ni aldrig minns
Allt ni klickat,
kommenterat, gillat på en dag
Osynlig blir jag så svag

Syns vi mellan raderna
på ett forum
Och IRL ett ögonblick,
en ängslig, hetsig natt
Snipp snapp snorum
Hej balsalorum slut
Loggar skamset ut
Målas ut som HORA
Jagad, fredlös,
hotad i hemcommunityns sfär
Är ändå inte att förlora
Så som obefintligheten,
obekräftelsen i att vara osedd,
ändå är




Fri vers av Solitaire VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-03-03 14:32



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Tänkvärda ord...bra skrivet...
2015-03-04

  Järnkatten
Well put :)...
2015-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Solitaire
Solitaire VIP