Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sådär, sånär, såhär!

Jag har förlorat kära
längtan fått bära
en del är döda, en del bara försvann
trots att kärleken oss emellan brann
varför fick jag inte veta
bara att bära längtan heta
visst längtan på en tär
om man inte får till
och sig lär
att längtan en bara beskär
och ögat från en annan affär...






Bunden vers (Rim) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-03-03 17:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Öm dikt.
2015-03-05

  Lars Hedlin
Tycker om texten!
2015-03-05

    ej medlem längre
En lätt och skön ton med mycket innebörd!
2015-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt