Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sallad

Hackat och skurit
Vispat och spätt
Kryddat perfekt
Mognad och krispig
Avsmakat lent
Mjukt och varmt
Fylld av kärlek
Bara för dig
Du sörplade i dig
Njöt och smackade
Ögonen himlade
Slickade fat
Perfekt sälta
Smorde din tarm
Värdefull mage
Nöjd och mätt
Jag matade dig
Vann full pott
Och du älskar
Mig ännu mer
Saligt mätt
Du rapar
Och tackar

Tittar på klockan
Och går




Fri vers av Sommarina VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-03-03 22:03



Bookmark and Share


  Heikki Hellman
Skojigt diktat om mat med få riktiga matord!
2015-03-07

  Ada P VIP
Och vart går vägen till någons hjärta?
2015-03-06

  Magdalena Eriksson VIP
Klockren!
2015-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Sommarina
Sommarina VIP