Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
gestaltning


Sahara Cold Nights

mina rum
var täta
omkring mig
förut

Nu när du fyllt dem
en gång
två

Är de Sahara
cold nights




Fri vers (Fri form) av Björn Donobauer
Läst 695 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-03-04 21:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Björn Donobauer
Björn Donobauer