Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


hämtar motivet ur en del bloggtexter jag försöker bearbeta


Dagen nalkas

 

så mycket den besparas
som dör ung

så mycket den förmenas
av det goda i livet

så vill jag tänka,
när åldern trycker på
och livet gett ett, vart,

så vill jag tänka,
retrospektivt

inte tänka framåt,
på hur få som besparas
det outhärdliga
på slutsträckan i livet

men vad hjälper det
när tankens viljekraft
är större?

de finns ändå,
den finns ändå -
den lagliga tortyren
av en döende

varför är det så tyst
om eutanasi?
för att de stridbara
gått i graven?


2015-03-06   13:03

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Minkki VIP
Läst 301 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-03-06 12:14



Bookmark and Share


  walborg
Det här är så svårt - och måste väl också vara det ...
2015-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP