Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blind

Det krävs inga ögon
ibland
för att se

Sniffar och känner doften
av saknad
Utan mark
Jag är en helikopter
Håller mig i luften
och viljan är stark
Det gör ont precis i hela kroppen

Vida och djupa
och väldigt blå
som himmel och hav
som en glada

Det krävs inga ögon
för att se
att förstå
Ibland
Så mitt hjärta värker
av skada

Av saknaden efter dig
när
du försvann
när
Du dog

det bekväma tog slut

Jag hittar nya vägar
nya vindar
Tills slut kommer
det ut någonstans
ögonen ser
och kroppen värker


Ingen märker



den stund då skalet knäcker
minns jag
ensam och kall

Du somnade in
du dog
for bort

försvann
lämnade
världen och oss


Jag är kanske blind
Men positiv
Och söker
åter lyckan
som
jag tror att jag finner
Om
för en stund
jag är glad
igen

Det krävs inga ögon
ibland för att se

Du kommer inte tillbaka




















Fri vers av Sommarina
Läst 429 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-03-06 14:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ibland syns allt. Man anar. Man vet. Till och med utan hjälp från en helikopter. Dina bilder gjorde texten levande. BRAVO!!
2023-06-22

  KattenKin VIP
Vilken öm och vacker text om att mista någon nära, och extrakrafterna man tar till per automatik, överlevnadsinstinkten fint beskrivet med helikoptern. En av de vackraste jag läst av dig, otroligt fin!
2015-04-26

  Magdalena Eriksson VIP
Väldigt bra skrivet om sorg saknad och mod och lust att finnas.
2015-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Sommarina
Sommarina