Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrevs samma dag som "Tiden"


Barnet.

Barnet leker,
bygger; med sina händer bygger barnen
det som skall komma.

Var morgon går hen till sin arbetsplats,
skrattar, gråter, krasar, rasar, kämpar,
river ner, bygger upp; högre, bättre, större!

Växer sig vuxen; blir gammal
utan att märka det.

Andra barn leker, bygger...

ue.





Fri vers (Fri form) av Ulf Ekeram
Läst 195 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-03-06 17:58

Författaren Ulf Ekeram gick bort 2017. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
Fin beskrivning
av tidens snabba
gång
2015-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Ekeram
Ulf Ekeram