Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sommar. Bild Google.


Björnen i Strömsholm

Tramp,tramp,tramp, björnen vandrar i skogen.
Stannar och äter blåbär.
Solen lyser så starkt.
Vacker dag.
Rådjuren flyr och samma gör den ensamma älgen.
Jag står långt borta och ser allt.
Får även jag fart drar mig springande
undan därifrån.
Och björnfrossan kommer.
Vill fly från allt jag ser.
Björnen trivs nog ensam i lugn och ro
med aptiten till sina små blåbären.

MaRit- MaRitza LöfRoos




Fri vers av MaRit MaRitza LöfRoos
Läst 186 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-03-07 10:25



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
Ja där trivs de bäst. Så jag förstår inte varför politikerna ska tvinga på södra Sverige vargen?
2015-03-07

  aol
Har själv haft björnfrossan
2015-03-07
  > Nästa text
< Föregående

MaRit MaRitza LöfRoos
MaRit MaRitza LöfRoos