Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

* Till min Kära Skrivar Vän*


*RASMUS *MJUKA*TASSAR*

*TASSANDE*FOR*EVER*

*i DITT VARMA*EMPATISKA*

*HJÄRTA*


7/3-15 Av*i.Åberg




Fri vers av Irene Åberg
Läst 253 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-03-07 11:20



Bookmark and Share


  Johan-70
Fina Rasmus finns kvar med sina intryck och kärlek i hjärtat, true love.
2015-03-09

    Lena Söderkvist VIP
Äkta kärlek.
2015-03-07

  Ewa-Britt Nilson VIP
Rasmus på topp!
Vilande i sitt lopp!
Vilken skön Topp!
Så fin bild!
2015-03-07

    MichaellQ
Saknad..
2015-03-07

    ej medlem längre
Åh, så fin bild på din käre lille kisse!
2015-03-07

    ej medlem längre
Det var en fin vän!
2015-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Irene Åberg
Irene Åberg