Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stanna kvar

Stanna kvar hos mig
Låt vår andning leva
Låt oss vardagsliv
Inte bara drömmen

Gör oss levande
När vi är där på stranden

Är vi vågor
Är vi hav
Låt oss vara öar


Måla alla ord till verklighet
Stanna alltid kvar hos mig

Det värker ljudlöst
När du går
Själen skriker

Är jag så stark
Som du tror att jag är
Nej inte när du viker

Stanna kvar hos mig













Fri vers av Sommarina VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-03-07 16:10



Bookmark and Share


  Rise Little One
"Det värker ljudlöst
När du går
Själen skriker"

Dessa ord gjorde ont att läsa!
2015-03-16

  Marita Ohlquist VIP
Fastnade speciellt för
"Låt oss vardagsliv
inte bara drömmen"
2015-03-08

  KattenKin VIP
Trasig desperation, så vacker under din penna!
2015-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Sommarina
Sommarina VIP