Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det monumentalt katastrofala... i att läsa

Ibland undrar jag varför jag gör det här
varför jag utsätter mig för något som gör mig alldeles förtvivlad
och får mig att stänga av omvärlden totalt.

Nästa sekund undrar jag
hur det fortfarande kan vara så.

Att det fortfarande gör så ont




Fri vers (Fri form) av Nitwitoddment
Läst 203 gånger
Publicerad 2015-03-07 19:17



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
Byt kanske till lite lättsammare litteratur. En fyndig text annars.
2015-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Nitwitoddment
Nitwitoddment