Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

7 år senare

Att vara nära,

Någon annan

Är som att;

Öppna upp

Det allra heligaste

Det mörka

Som undangömt

Glömts bort

Att vara nära;

Är att minnas

Det bortglömda.




Övriga genrer av Willma
Läst 262 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-03-07 22:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Willma