Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Månkärlek

Hur förklarar jag för solen
Att jag tycker om månen mycket mer
Och att jag önskar en solförmörkelse
För varje dag den går upp.




Övriga genrer av Willma
Läst 521 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-09-14 19:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Willma