Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så många val som blev rätt..

It's breaking my heart

not to be with you.

Vem kunde ana att
Vi skulle träffas

Jag tror nu på ödet,
så mycket skulle kunna avgöra
så att vi aldrig träffats.

Så många val,
som blev rätt.

Det måste vara meningen,

nästan ett mirakel.

Vem skulle kunna gissa,
att jag fann resten av mig själv

i ett annat land.

Åhh vad jag älskar dig

Min egna prins.




Övriga genrer av Willma
Läst 403 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-02 19:16



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
kärleks skönt
2008-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Willma